Giriş yap
Kayıt Ol

Üye Girişi
Get Adobe Flash player

UyarıUyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor konsültasyonunun yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz,kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.

Favorilere Ekle
Siteyi favorilerime ekleSayfayı favorilerime ekleBu sayfayı paylaşBu sayfayı Email olarak gönderbize ulaşınBu sayfayı yazdır
Back to Top
Anasayfa Saglık Aile Sağlığı migreni olanlar dikkat

Son Eklenenler

Çok Okunanlar



migreni olanlar dikkat

Son zamanlarda yapılan bir araştırma migren ağrısı çeken kişilerin felç riskinin iki kat arttığını ortaya koydu.. Son zamanlarda yapılan bir araştırma migren ağrısı çeken kişilerin felç riskinin iki kat arttığını ortaya koydu. Kanadalı ve Amerikalı bilim adamlarının raporunda, baş ağrısıyla felç arasındaki bağlantıya dair yapılan 14 araştırmanın, hafif baş ağrısı çekenlerde de riskin arttığı açıklanıyor.

Kadınlar üzerinde yapılan üç araştırmaya göre, migreni olan ve doğum kontrol hapı alanlarda felç riski, ilaç almayanlara oranla 8 kat artıyor.

Sami ve Montreal’deki Royal Victoria Hastanesi’nden Mayhar Etminan ile çalışmaya ortak olan meslektaşlarına göre risk, baş ağrısı sırasında beyne giden kan oranında azalma olmasına bağlı olarak artıyor. Beyne giden atardamarı veya damarı tıkayan kan pıhtılaşmasının neden olduğu bölgesel anemi, felç türlerinin en yaygını olarak biliniyor.

Bu yazıyı paylaşın

Bu Makele 231 Kez Okunmuştur
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Ataturk Diyor Ki
• Bir toplum, cinslerden yalnız birinin yüzyılımızın gerektirdiklerini elde etmesiyle yetinirse, o toplum yarı yarıya zayıflamış olur. Bizim toplumumuzun uğradığı başarısızlıkların sebebi, kadınlarımıza karşı ihmal ve kusurdur.
Son Yorumlar
  • Tarih boyunca turk katini erkegin yaninda yer alar... Devamı...
  • Bu vatana karşılıksız herşeyini adayan kadınlarımı... Devamı...
  • kadınlarımız bizlerin geleceğidir Devamı...
Radyo dinle
KızEvi Sayaç

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün564
mod_vvisit_counterDün721
mod_vvisit_counterBu hafta1285
mod_vvisit_counterGeçen hafta3690
mod_vvisit_counterBu ay11417
mod_vvisit_counterGeçen ay15073
mod_vvisit_counterToplam499127

Online: 20
İp : 38.107.179.210
,
Bugün: 22 May, 2012
Şu anda 283 konuk çevrimiçi
KızEvi Istatistik

Son Üyemiz:goncaat...
Bölüm:13
Kategori:109
İçerik:6600
İçerik Okunma:764351
Destekleyenler
Shell Hosting de Bir Numara
Seviyeli Sohbetin Tek Adresi
İslami Bilgi Portalı